C/ Conflent, 6, Baixos 2na

43700 El Vendrell, Tarragona

Truca'ns avui!

}

Horari

RESERVA VISITA

a Doctoralia

Formació

Portada » Formació

A Educa impartim Reforç escolar de totes les assignatures i nivells escolars ( Primària, ESO i Batxillerat).També oferim cursos d’accés a la Universitat i Proves oficials de grau mig/superior.
Oferim acompanyament psicopedagògic a les tasques escolars així com tècniques d’estudi per millorar el rendiment escolar.
Ens interessa crear un bon clímax de treball i empatia amb l’alumnat per obtenir motivació davand l’estudi .

PERSONALITZACIÓ

Ens orientem totalment vers l’alumne. Tots els alumnes són especials i s’han de sentir valorats. Només practiquem formació personalitzada i creiem que la nostra metodologia garantitza la participació activa de l’alumne en els processos d’aprenentatge. Creiem en la formació que propicia una educació integral pel que fa a coneixements, destreses i valors, en tots els àmbits de la vida personal, familiar, social i escolar.

METODOLOGIA BÀSICA

Impartició de programes de treball personalitzats en classes de 2, 3, 4 o 5 alumnes. Tutories organitzatives individuals.

També oferim classes individuals per a totes les edats.

MENTALITAT POSITIVA

A EDUCA ,  creiem que tots els alumnes poden millorar i sortir-se’n. La nostra feina és esbrinar com afrontar problemàtiques diverses, i un cop enteses, dedicar-hi l’energia, la il·lusió i una metodologia adequada per solucionar-les.

Tenim servei psicopedagògic i psicològic tot l’any  que fan la funció d’acompanyament a nivell escolar i clínic.

TREBALL

A EDUCA,  creiem en l’esforç i el valorem més que els mateixos resultats. Creiem que la feina estructurada fonamenta hàbits i comportaments positius, i a ajuda a «jugar sense fer trampes«. Creiem que és la feina en equip, de la que és part fonamental el propi alumne, la que du a resultats. Creiem que es pot treballar i aprendre gaudint, i trobar satisfacció intel·lectual i divertiment en el procés d’aprenentatge.

ASSESSORAMENT I COORDINACIÓ

Creiem que és indispensable la coordinació amb pares, tutors i altres especialistes. Creiem que la transparència i claredat en aquestes relacions, basades en un flux d’informació suficient i estructurat, és un dels pilars del nostre mètode.

APRENENTATGE PERSONALIZAT

Ens adaptem al nivell inicial i ritme d’aprenentatge de cada alumne. Ens adaptem a les necessitats individuals de cada alumne.

Cada alumne és diferent per la qual cosa, des de l’enfocament de la PSICOLOGIA ESCOLAR, potenciem la motivació, la lecto-escriptura, el raonament matemàtic, la comprensió lectora,…per obtenir els millors resultats.

REEDUCACIONS, REFORÇ, CURSOS PERSONALITZATS I TUTORIES ORGANITZATIVES

Disposem del tipus de servei que millors s’adapta a les necessitats educatives de cada alumne.

DES DE PRIMÀRIA FINS A LA UNIVERSITAT, PASSANT PER LES PROVES D’ACCÉS

Som un equip multisciplinar de mestres, professors, psicòlegs i psicopedagogs orientats a la millora acadèmica dels nostres alumnes.

El nostre Horari

Dilluns09:00 - 20:00
Dimarts09:00 - 20:00
Dimecres09:00 - 20:00
Dijous09:00 - 20:00
Divendres09:00 - 20:00
Dissabte09:00 - 12:00
DiumengeTancat