C/ Conflent, 6, Baixos 2na

43700 El Vendrell, Tarragona

Truca'ns avui!

}

Horari

RESERVA VISITA

a Doctoralia

Qui som?

Portada » Qui som?

Mar Parellada

Sóc la Mar Parellada, Psicòloga Sanitària col·legiada 17169. Porto 15 anys d’experiència en el món de la Psicologia. La meva passió és la Psicologia. Des de ben petita empatitzava amb les persones i m’interessava per la conducta humana i el poder escoltar i ajudar els altres. Vaig descobrir que aquest món em feia feliç i a dia d’avui em sento afortunada per poder treballar amb el que més m’agrada. La passió i la motivació per la feina fa que s’obtinguin bons resultats. Treball des del respecte, l’escolta activa i la comprensió. Personalitzo cada cas amb la personalitat del pacient perquè se senti còmode i tranquil.

Treballo amb pacients infantils, adolescents i adults. Des de l’enfocament de teràpia cognitiva-conductual.
La meva especialitat és l’ansietat, depressió, conducta, problemes de parella, estrès, sexologia, dol, autisme, TEA, discapacitat, trastorns d’aprenentatge, altes capacitats…

Em centro en les necessitats de cada persona, tracte proper i familiar. Si necessites ajuda, no dubtis en contactar amb mi. Farem la millor versió de tu.

Centre Educa Psicologia Logopedia i Formació

Mar Parellada és la fundadora i directora del “Centre EDUCA-PSICOLOGIA-LOGOPEDIA I FORMACIÓ”, del Vendrell. És llicenciada en Psicologia amb menció clínica a la Universitat de Barcelona (UB), col·legiada núm. 17169 pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC). El seu recorregut de formació s’ha centrat en la salut mental, valoració, diagnòstic i tractament en l’àmbit sanitari i clínic. Té una àmplia experiència en el camp de la Psicologia Clínica, centrada en quadres d’ansietat, dol, depressió, dificultats d’aprenentatge, conducta, autisme, problema d’autoestima ,,, treballant amb nens, adolescents i adults. La seva experiència laboral es va iniciar a l’Hospital Universitari de Bellvitge de Barcelona on va compartir un temps d’aprenentatge amb casos de Psicologia i de Neuropsicologia. Posteriorment la seva formació laboral s’ha centrat en l’àmbit privat.

Pel que fa a la formació, disposa d’el Màster de Psicologia infantojuvenil i d’adults, així com el Màster en Neuropsicologia impartit a la Universitat de Barcelona (UB). També disposa d’el Postgrau en dificultats i trastorns de l’aprenantatge realitzat a la Universitat de Barcelona així com un conjunt de cursos de l’àmbit sanitari i de l’educació.

D’altra banda pel que fa a l’educació, se centra també en el camp de la psicologia escolar, fent valoracions, diagnòstics i tractaments pel que fa als trastorns de aprenantatge com la dislèxia, la discalcúlia, el TDHA, TEL, baix rendiment escolar, discapacitat intel·lectual, altes capacitats, … realitzant valoracions, tractament i reeducacions psicopedagògiques.

La seva forma de treballar, fa que integri coneixements de la pedagogia, la psicologia clínica, la neuropsicologia i de l’educació, per fer front a les demandes i necessitats de les persones. Busca un treball de proximitat i connectar amb les persones per la seva essència i personalitat.

La seva filosofia de treball és crear un tracte proper i familiar. La confiança i l’empatia amb les famílies és la clau per poder fer un treball de qualitat i confidencial.

Encantada de poder-te acompanyar en el teu procés terapèutic tant infantil com per a adults. Farem una gran feina junts d’aprenentatge emocional.

Una abraçada.

Mar Parellada

Els Nostres Serveis

El Nostre Horari

Dilluns09:00 – 20:00
Dimarts09:00 – 20:00
DIMECRES09:00 – 20:00
DIJOUS09:00 – 20:00
DIVENDRES09:00 – 20:00
DISSABTE09:00 – 12:00
DIUMENGETANCAT
premio-doctoralia-psicologia-infantil-(1)

El nostre equip està format per psicòlogues infantils i d’adults. Logopedes i professors especialitzats per matèries